Marli Areena

Kupittaan uusi monitoimihalli eli nykyinen Marli Areena otettiin käyttöön syksyllä 2006 ja hallin ensimmäinen yleisötapahtuma oli Mestiksen TuTo-HeKi-ottelu 16. marraskuuta 2006. 

Marli Areena toimii mm. TUTO Hockeyn edustuksen ja A-nuorten kotihallina. TUTO:n lisäksi hallissa pelaa Naisten Liigan kotiottelunsa TPS:n naisten joukkue sekä useita divarijoukkueita. Halli toimii myös Turun Riennon taitoluistelijoiden kotihallina, jossa vuosien aikana on järjestetty useita kansallisia ja kansainvälisiä muodostelma- ja yksinluistelukilpailuja. 

Keväällä ja kesällä jään ollessa sulatettuna halliisa on pelattu rullakiekkoa, box lacrossea ja  järjestetty mm. Voimistelupäivät 2010, Finlandsvenska sång- och musikfestival –kuorojuhla, Karjalaiset kesäpäivät. 

Ison areenan vieressä on harjoitushalli, Juissi-halli, joka toimii seurojen ja yksityisten harrastajien harjoituskaukalona.

Liikenneyhteydet & paikoitus

Kupittaan Marli Areena ja Juissi-halli ovat lähellä keskustaa (Hippoksentie 2) ja hyvin liikenneyhteyksien päässä.

BUSSIT

Marli Areenalle pääsee kätevästi seuraavilla Fölin bussilijoilla: 7, 9, 13, 61, 700, 701, 702, 703, 704, 705, 706, 707, 801, P1.

Parhaan reitin voit tarkistaa esimerkiksi Fölin reittioppaan kautta.

TAKSI

Lähin taksiasema: Sirkkalankatu 27.

PAIKOITUS

Yleisötapahtumien paikoitus Veritas Stadionin takana Blombergin aukiolla. Paikoitus on maksuton.

Hallin parhaat aitiopaikat

Marli Areenalla on kaksi tilavaa ja viihtyisää aitiota hallin parhailla paikoilla. TUTO Hockeyn yhteistyökumppaneiden mukaan nimetyt aitiot, Turun Teknologiakiinteistöt & Whitestone, sijaitsevat pitkällä sivulla vaihtoaitioiden yläpuolella. Teknologiakiinteistöjen aitio on 15 henkilön ja Whitestone-aitio 10 henkilön.

Tasokas ruoka, esimerkiksi valmentajien tai toimitusjohtajan vierailu aitiossa sekä otteluun liittyvät kilpailut ja palkitsemiset yhdessä vauhdikkaan ja viihdyttävän ottelun kanssa takaavat työ- ja kaveriporukoille sekä asiakastilaisuuksien järjestäjille onnistuneen illan.

TIEDUSTELUT

  • Toimistopäällikkö Janne Ollila, 040 763 6961 (kuluttajat,hallinto,yritysmyynti)
  • Toimitusjohtaja Dani Aavinen, 0400 279 335

Sähköposti: etunimi.sukunimi@tutohockey.fi

Ravintolat & kioskit

Marli Areenan ravintolat ja kioskit tarjoavat mainiot puitteet täydentämään jääkiekkoiltaa tai muuta yleisötapahtumaa. Marli Areenalla yleisöä palvelee kaksi päätyravintolaa ja neljä aulatilojen baaria/kioskia. Molemmista päätyravintoloista on suora näkyvyys areenalle.

VIP –KATSOMORAVINTOLA

Marli Areenan Hippoksentien puoleisen päätyravintolan VIP-pöydässä voi nauttia areenan yleisötapahtumista hyvän ruuan ja juoman kera.

LEGENDA-KLUBI

Klubitila sijaitsee halli 1. kerroksessa ja se toimii TuTo Hockeyn otteluissa VIP klubitilana.

Katsomokartta